Nie wiem co piłeś/paliłes ale musialo być za mocne :diabelski_usmiech
(bardzo)Dobry Grześ Wa-wa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez hotrainyosssarian, ależ to wszystko kwestia ustalenia, Grzesiek ma w swojej ofercie na miejscu oleje i filtry i robi, ze tak powiem jak klient sobie życzy :szeroki_usmiechWiadomo że za 10PLN różnicy nie będę latał po mieście i szukał taniej bo paliwa więcej spalę...
-
Zamieszczone przez MarioPLZamieszczone przez heretykZapodajcie mi prosze numer do DGW na priva.Pisz na priva na pewno odpisze.
Nawet bez tragedii udało się załapać na ten miesiąc
Zostały mi czesci, po szkodniku:
VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
Komentarz
-
-
Ja też oddałem auto do Grzesia
i jestem załamany :cry:
ledwo założył nowe tarcze i klocki a na tarczach juz sie zdarł lakier :cry:
a takie były nowe,piękne i nie smiganeops:
i nie wziąłem co gorsza faktury :roll:NajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!
Komentarz
-
-
WIELKIBONGO, to to jeszcze nic, potem widziałem jak te Twoje stare tarcze wcisnął jakiemuś biedakowi w białej O2 RS w kombiaku, jakiś bernard czy jakoś tak, koleś łyknął je jak młody pelikan jako nowe :!:
potem wymiana oleju, której... nie było :shock:
porażka :?
(podziękował za kiwanko)
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaWIELKIBONGO, to to jeszcze nic, potem widziałem jak te Twoje stare tarcze wcisnął jakiemuś biedakowi w białej O2 RS w kombiaku, jakiś bernard czy jakoś tak, koleś łyknął je jak młody pelikan jako nowe :!:
potem wymiana oleju, której... nie było :shock:
porażka :?
(podziękował za kiwanko)
:szeroki_usmiech :diabelski_usmiech
całe szczęście że ten ekspres tam jest bo by była całkowita porażka :roll:
(również dzięki za małe kiwanko)
NajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez WIELKIBONGOledwo założył nowe tarcze i klocki a na tarczach juz sie zdarł lakier :cry:Best ET = 13.666
Skrome 2.0 tdi ~280KM/500Nm
PerfectService by DGW
http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=1233872
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/1oson/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sesikZamieszczone przez WIELKIBONGOledwo założył nowe tarcze i klocki a na tarczach juz sie zdarł lakier :cry:
więc chyba lepiej nie ryzykuj:szeroki_usmiech :diabelski_usmiech
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaTwoje stare tarcze wcisnął jakiemuś biedakowi w białej O2 RS w kombiaku, jakiś bernard czy jakoś tak, koleś łyknął je jak młody pelikan jako nowe :!:
potem wymiana oleju, której... nie było :shock:With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez WIELKIBONGOcałe szczęście że ten ekspres tam jest bo by była całkowita porażka :roll:O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
loru, na tym "late" to przejechał się też Paweł-Szkoda:szeroki_usmiech :diabelski_usmiech
ale jak czytam Twoja opowieść to dochodze do wniosku że to sposób Grzesia na oszczędności i nigdy nie ma tam wody :twisted:
ale my ze Szkodą byliśmy twardzi i po kilku próbach udało nam sie skonsumować gorącą czekoladę :lol:
no ale przez ten czas partacz był bez nadzoru :evil:ops: :roll:
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez WIELKIBONGOloru, na tym "late" to przejechał się też Paweł-Szkoda:szeroki_usmiech :diabelski_usmiech
Zamieszczone przez WIELKIBONGOno ale przez ten czas partacz był bez nadzoru :evil:ops: :roll:
O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
Komentarz